RXBAR Review - Är enkelt bättre?

5260
Christopher Anthony

Sedan starten 2013 har RXBAR vuxit i popularitet över flera demografier med sin NO BS-inställning till proteinstänger. Två bästa vänner grundade RXBAR för att utveckla en lösning för att bekämpa de ofta kraftigt bearbetade proteinbaralternativen på marknaden som andra företag producerade.

Från början kan CrossFit-samhället förmodligen vara en av de största faktorerna i RXBAR: s popularitet inom styrketräning. Och sedan deras ödmjuka början har RXBAR genomgått massor av förändringar, men en sak som förblir sant är deras varumärke, ingredienser och ta på sig vad en proteinbar ska göras av.

Jag har varit ett fan av RXBAR under ganska lång tid, men hade aldrig provat varje smak och jämfört dem. Under den senaste månaden har jag testat olika RXBAR för att bedöma deras smaker jämfört med varandra. Förutom att testa dem, gjorde jag också en granskning av deras näring, pris och fördelar och nackdelar som följer med dem.

Bästa obearbetade bar RXBAR
RXBAR

Dessa proteinstänger försöker fånga ett "naturligt" och enkelt tillvägagångssätt för att leverera barer som är makrovänliga för idrottare.

Handla Amazon

Smak

Äppelkanel: 8.8/10

Äpple och kanel är möjligen två av mina favoritsmaker när det gäller barer. Jag tror att detta främst beror på min frukost (min favoritmåltid) med dessa smaker. Jag gillade Apple Cinnamon RXBAR och tyckte att den gav en essens som liknar vad många upplever när man äter en skål havregryn med äpple- och kanelsmak.

Blåbär: 8.5/10

Blåbärsmaken är ganska populär och är en av barerna du ser på platser som flygplatser och större återförsäljare. Jag var ett fan av blåbärbitarna som kommer i baren och så att de lägger till en liten smakspray när du biter i dem. Mandlarna lägger också till lite crunch till en mycket seg textur och bar.

RXBAR blåbär

Kokoschoklad: 8.3/10

Okej, jag ska erkänna det, jag är inte en kokosnötkille. Jag kan äta det när det är i mat och snacks som detta, men det är definitivt inte min go-to. När det gäller kokosnötsorienterad smak gillade jag den här baren. Kokosnoten var subtil, men tillräckligt för att ge dig en god bit och smak. Om du är blyg som jag med kokosnöt, fungerar den här baren som ett solidt lyckligt medium.

Jordnötssmörchoklad: 9.2/10

Jordnötssmörchoklad en match gjord i himlen, och vad som verkar som en proteinbar måste för alla företag idag. RXBARs jordnötssmör chokladprotein smakade precis som du förväntar dig av en bar med fokus på dessa smaker med hela ingredienser. Jordnötssmöret var starkt och chokladet bett mycket bra.

Blandad bär: 8.2/10

Ärligt talat var jag inte ett stort fan av blandbäret. Missförstå mig inte, den här baren smakar bra, men av någon anledning levererade den inte den olika fruktiga smaken som en bar med flera bär ofta levererar. Om du är ett fan av blandade smaksättningar av bär av proteinstänger, kommer denna bar att vara rätt uppe i din allierade.

Chokladhavssalt: 9.4/10

Jag tror att av alla RXBARs som jag provat var chokladhavssaltet min favorit. Den hade chokladbitar hela tiden och hade havssalt ströts på ytan. Enligt min mening var det en fantastisk blandning av sött och salt, samtidigt som det gav dig hela livsmedelsingredienser.

RXBAR Chokladförseglingssalt

Jordnötssmör: 9.1/10

Jordnötssmöret RXBAR var en solid bar. Det fångade smaken av en mer naturlig jordnötssmörsmak (inte artificiellt sötad) och gav en god mängd seghet. Om du vill ha en konsekvent stapel, tror jag att detta skulle vara en av dina bästa satsningar. 

Pumpkin Spice: 8.9/10 (säsong)

Okej, hatten för dig RXBAR. Du skapade en kille som inte gillar pumpa-smaksatta produkter, njut grundligt av din säsongsbetonade kryddstång. Denna bar var inte överst med pumpasmak och gav en subtil kryddbit. Om du är nervös för överväldigande pumpasmak som jag var, tror jag att du kommer att bli positivt överraskad.

RXBARs struktur

Av alla de proteinstänger jag har provat är RXBAR definitivt på den snyggare sidan. De är inte klara till den punkt där de förlorar sin proteinstångs natur och överklagande, men de är klara nog för att fastna i dina tänder. Utsidan av staplarna är lite klibbiga och har en oljeaktig känsla för dem, då är insidan lite fluffigare och detta varierar beroende på vilka ingredienser som används.

RXBAR-struktur

I videon kan du se segheten när jag håller en av staplarna uppe och låter tyngdkraften naturligt dra ner den för att visa hur seig en del av staplarna kan vara. Jag var ett fan av strukturerna i dessa barer, men jag är också ett fan av att kombinera tuffa ingredienser (dadlar, blåbär, etc) och krispiga alternativ (mandlar). Om du gillar en bar med flera nivåer av smak och bett, tror jag att du kommer att gilla dessa proteinbars texturer - oavsett smak. 

Kalorier, makronäringsämnen och ingredienser

Kalorier

Alla proteinstänger som presenteras i vår video och den här recensionen uppgår till 210 kalorier. När det gäller proteinstänger över hela linjen är kaloritilldelningen ganska standard, och de flesta barer kommer att sväva ungefär lika mycket, ge eller ta lite. För någon på en diet kan 210 kalorier dock vara lite branta för makrospridningen som följer med dessa staplar.

Makronäringsämnen

Innan du läser vidare, notera att de RXBAR som inte ingår i denna recension kan variera lite mer för deras makronäringsämnen och de diskuterade intervallen är endast för de staplar vi granskade. För fett varierade dessa proteinstänger mellan 7-10 gram, för kolhydrater varierade de mellan 22-24 gram och proteinet var konsekvent över hela linjen vid 12 gram, medan sockerhalten varierade mellan 12-16 gram.

RXBAR näringsetikett

Ingredienser

En sak som många idrottare och RXBAR-konsumenter gillar är hur enkla deras ingredienser är. Faktum är att varje RXBAR listar alla sina huvudingredienser framför paketet som en del av märkningen och märkningen. Med detta sagt är ingredienserna nedan mestadels hela livsmedel som du äter fristående.

RXBAR Blueberry protein bar ingredienser nedan.

  • Datum
  • Äggvitor
  • Mandlar
  • Blåbär (äppeljuicekoncentrat)
  • Cashewnötter
  • Naturlig blåbärsmak

RXBAR Protein Bar Pros

Enligt min mening finns det några proffs som följer med RXBAR som jag tyckte var värt att notera. Först och främst tyckte jag att varje bar var god. Eftersom de är gjorda med hela livsmedelsingredienser, tyckte jag att varje bar gjorde ett ganska bra jobb för att få fram önskad smak. Ytterligare bitar och bitar i varje stapel gav den naturliga smak.

Därefter gillar jag att dessa proteinstänger reser riktigt bra. Om jag pendlar runt eller behöver en bar på språng, kommer jag troligen att städa den i ryggsäcken och dessa barer gör ett bra jobb för att motstå smältning eller blir omöjliga att äta när de förvaras i en väska och krossad.

RXBAR Variety

Slutligen gillar jag deras förenklade ingrediensmetod och tillgången på dessa barer. Om du har bråttom och vill ha något med en hel livsmedelsingrediens känsla, gör dessa proteinstänger ett bra jobb för att uppfylla den frågan. Dessutom är dessa proteinstänger ofta tillgängliga på många platser som du behöver något på språng som flygplatser och andra stora pendlingsnav. I mina ögon är det en kopplingskaraktäristik eftersom de flesta proteinstänger inte har det här alternativet.

RXBAR Protein Bar Cons

Ett par nackdelar som följer med RXBAR är hur du bestämmer dig för att se deras näringsfördelning och priset. För näringsnedbrytningen är de inte särskilt höga, men 210 kalorier med endast 12 gram protein är inte det bästa för ett proteinorienterat mellanmål. Dessutom har varje bar cirka 12-16 gram socker, så det kan vara en avstängning för dem som försöker vara medvetna om sin dagliga sockerkonsumtion. Om du har ett kaloriunderskott, kanske deras makronäringsfördelning inte är det bästa för dina mål.

RXBAR Variety Pack

Den andra nackdelen är priset, men det är standard med de flesta proteinstänger. Dessa barer kommer att kosta dig cirka $ 2.50 - $ 4.00 beroende på var du bor. Om du befinner dig i ett mer stads- och tunnelbanaområde kan de kosta 4 dollar.00 en pop, vilket är ganska dyrt för en mindre proteinbar.

RXBAR Pris

Priset för RXBAR tenderar att gå ganska standard över proteinbarindustrin. Om du bor i stadsområden blir deras pris per enskild bar dyrare. Och om du köper i bulk sjunker priset per bar beroende på var du får barerna från. Nedan har jag inkluderat de allmänna prisklasserna som följer med enskilda, 4-park och 12-park RXBAR.

RXBARS Prisklass (varierar)
Individuell bar $ 2.50 - $ 4.00
RXBAR 4-pack $ 7.00 - $ 9.00
RXBAR 12-pack 21 dollar.00 - $ 25.00

Avslutar

Det finns inte massor av proteinstänger på marknaden som tillhandahåller hela livsmedelsingredienser som erbjuds i de flesta större återförsäljare. RXBAR gör ett ganska bra jobb med att erbjuda ett proteinorienterat mellanmål med en näringsmetod utan BS. Jag var ett fan av alla deras smaker, även de som jag inte gillar utanför proteinstänger (pumpa och kokosnöt). Nackdelarna beror på dina personliga näringsmål och pris.

Om du är intresserad av att hitta en konsekvent välstrukturerad proteinfält, kan RXBAR vara ett bra val för din matvara.

RXBAR

~ $ 2.50 9

Smak

9.2/10

Textur

9.3/10

Kalorier

9.0/10

Makronäringsämnen

8.6/10

Pris

8.7/10

Fördelar

  • Stor konsistens
  • Konsekvent smak
  • Enkla ingredienser
  • Konsekventa makron

Nackdelar

  • Anständigt högt socker
Handla på Amazon här

Ingen har kommenterat den här artikeln än.