Quest Protein Bar Review - Hur mycket fiber?

2806
Jeffry Parrish
Quest Protein Bar Review - Hur mycket fiber?

Från och med starten 2010 har Quest Nutrition vuxit från att enbart göra proteinstänger till flera typer av proteinfokuserade livsmedel. Quest Nutrition grundades med utgångspunkt från att skapa proteinfyllda livsmedel som hjälper till att begränsa mängden socker som människor konsumerar regelbundet, tillsammans med ökande kostfiber. 

Nu är det troligt att du har smakat en Quest Protein Bar vid ett eller annat tillfälle, men kanske har du inte provat alla smaker. När allt kommer omkring är proteinstänger lite dyra, så det kan vara lite skrämmande att byta smak när du hittar en som matchar alla dina frågor. Av den anledningen har vi testat alla Quest-proteinstänger.

I den här översynen tittade vi på alla Quest Protein Bar-smaker och bröt ner våra favoriter. Nedan hittar du en närmare titt på varje bars smak, konsistens, näring, pris och de praktiska fördelarna och nackdelarna med att konsumera Quest Protein Bars regelbundet.

Quest Bar
Quest Bar

En sojafri proteinbar med hög fiber som levererar över 20 gram protein och minimalt socker.

Handla Amazon

Quest Protein Bar Flavor Review

Födelsedagstårta: 8.8/10

Jag är en stor födelsedagstårta, så när Quest meddelade och tappade denna bar förra året var jag superpumpad. Smaken påminde mig om något du skulle få av en glass med smaksatt födelsedagstårta. Varje bar var anständigt söt och uppfyllde födelsedagstårta frågar mycket väl, men hade en liten syntetisk smak, men det var inte att sätta. Som en bonus har strukturen på denna bar strössel och en fin frostning som går sönder med varje bit.

Blåbärsmuffin: 9/10

Blåbärsmuffinsmaken var intressant och på ett smakfullt sätt. Dessa barer ger löfte om riktiga bitar från blåbärsmuffins, vilket tydligt framgår i varje bar när du biter ner på blåbär och små muffinschips. Varje bit var laddad med en blåbärsmuffinsfokuserad smak, vilket var jättebra eftersom blåbärsbakelser ofta är en tuff smak att ta itu med.

Quest Blueberry Muffin Protein Bar Smak

Rocky Road: 9.3/10

Rocky road var potentiellt min favorit smak av alla Quest Protein Bars vi granskade. Denna bar var den perfekta blandningen av tjock marshmallow och choklad godhet, tillsammans med en struktur som fick mig att känna att jag hängde i en godisbar. Den här baren gjorde ett mycket bra jobb för att inte ge bort en fet känsla, vilket gjorde strukturen så mycket bättre.

S'Mores: 8/10

Quest S'Mores-baren är bra, missförstå mig inte, men det är aldrig en bar som "väcker" mig. Till exempel tar blåbärsmuffinbaren dig på en utforskning av smak, och medan s'mores-baren definitivt är bra, är den bara inte en tung hitter. Enligt min mening finns det två typer av s'mores, en man gör runt ett lägereld och en man gör i mikrovågsugnen. Denna proteinstång föll någonstans mitt i dessa.

Havregrynchokladchip: 9.2/10

Jag måste erkänna att jag kanske är lite partisk på denna bar eftersom havregryn är en av mina absoluta favoriträtter. Om du försöker kombinera en havremjölchokladkaksmak och kasta lite protein i den, är jag en omedelbar fan. Den här baren gör ett utmärkt jobb för att förse dig med chokladflisens subtila sötma, men håller också den söta smaken relativt begränsad på grund av den havregrynaktiga konsistensen.

Äppelpaj: 6.4/10

I Quests försvar är äppelpaj en hög smak att ta itu med när du försöker minimera sockerhalten. Ändå gör den variabeln inte ens en bar smak. Äppelpajbaren är okej, och det är det bästa sättet att beskriva det. Smakar det hemskt? Inte alls, men det är inte en bar som jag skulle köpa en låda för. Denna proteinbar har en syntetisk söt smak, och enligt min mening är det lite avskräckt när jag associerar den med en äkta äppelpajsmak.

Quest Protein Bars Smaker

Kanelrulle: 8.6/10

Kanelrullsmaker kan gå två sätt, och det är antingen mycket bra eller mycket dåligt. Enligt min åsikt gillar jag kanelsmak i sådana livsmedel eftersom kanel kan göras söt utan att tillsätta extra socker, så i allmänhet smakar kanelnsmakade proteinstänger ganska bra. Kanelrullen Quest bar var ganska solid, och jag skulle jämföra den med en kanelrulle som du gjorde på morgonen, men äter på eftermiddagen (den satt ute ett tag). Allt runt anständigt.

Mockachokladchip: 7.9/10

Den här proteinbaren var ganska solid överallt, och jag har verkligen inga grepp mot den. Mockansmaken var på plats och det var inte så nära att bli överdriven, vilket jag var fan av. Chokladchipsbitarna var också ett trevligt tillskott för lite extra smak och struktur. Om du är en mockafant ska den här baren göra tricket för att klia dig.

Vanilj mandel crunch: 7.4/10

Om du frågade mig att beskriva denna stapel i ett ord, skulle jag ge dig en mycket stark "okej". Var det välsmakande, visst, men det var inte en bar som jag skulle köpa på basis av återkommande order. Missförstå mig inte, jag älskar vanilj och mandel, men av vilken anledning jag kände att den här baren föll lite platt när det kom till smaken. Då kan jag ha en personlig fördom, eftersom jag älskar vanilj och håller den till en högre respekt eftersom det är ett högre smakmål.

Quest Bar Smaker

Chokladkaka: 9/10

Åh ja, den här proteinbaren var bra. Föreställ dig en tuff brownie, men med en subtil sötma och tjockare bett, och det är vad du får med denna proteinbar. Det gjorde ett exceptionellt jobb med att ge sötma och ge en konsistens som jag skulle jämföra med en brownie som är lite mer på den täta sidan (som om du kokta den lite för länge). Om du är en brownie-fan, skulle jag rekommendera att kolla in den här baren.

Choklad Jordnötssmör: 7/10

Av alla proteinstänger tror jag att den här överraskade mig mest, och inte på ett bra sätt. En av mina favoritgodisar är choklad med jordnötssmör på, så när den här baren missade märket på att likna något nära det var det lite deprimerande. Baren är bra, men jag känner att den överskrids av den syntetiskt sötade smaken och den täta fibern, som enligt min mening dockar vad som normalt är en solid smak några punkter.

Strawberry Cheesecake: 6.8/10

Cheesecake, en av de tuffaste smakerna att ta itu med när det gäller en begränsad sockerproteinbehandling. Andra märken och barer har försökt ta itu med denna smak, och ärligt talat känns det som att de alla smakar lika. Dessa barer är bra, men cheesecake-smaken är så annorlunda med avseende på hur denna bar levererar sin söta smak jämfört med den riktiga saken att det typ av stänger mig. Självklart vet jag att det inte är riktig ostkaka, men om du ska försöka bör den komma nära.

Kakor & grädde: 8.8/10

Denna bar är en av mina konsekventa go-tos när du reser. Om du är kakor och grädde, tror jag att du kommer att vara ett fan av denna bar. Den har kakor i den, vilket ger den här tuffa baren en fin tät och skarp konsistens. För dem som har haft kakor & kräm-brownies-typ, tror jag att du kommer att tycka att den här baren är mycket lika.

Quest Protein Bar Texture

Strukturfläktar, gör dig redo.

Ett konsekvent positivt attribut som jag tycker om med Quest Protein Bars är hur de levererar sin struktur och smak. Varje smak de har kommer med strukturerade komponenter som syftar till att göra smaken pop. I blåbärsmuffinsstången har du till exempel blåbär och muffinsbitar, som ger lite tugg och ett "riktigt mat" intryck när du konsumerar baren.

Quest Protein Bars Texture

I alla barerna gillade jag verkligen strukturen de försökte ge. Eftersom dessa staplar har lägre sockerhalt, känns det som att struktur kan spela en stor roll för att ge dig intrycket att du äter en söt godis. Beviljas, några av smakerna har begränsade bitar i dem, men ingen av staplarna har ingen, så om du inte är en konsistensfläkt kan du ha några problem.

Quest Bar Nutrition och ingredienser

När det gäller näring är Quest Protein Bars ganska konsekvent över hela linjen. Från staplarna i denna recension fanns det en avvikelse mellan 170-210 kalorier. För fett varierade alla staplar mellan 4.5 gram - 10 gram och för kolhydrater 20 gram - 22 gram. Proteinet var ganska konsekvent över hela linjen med 20 gram - 21 gram. När det gäller fiber finns det ungefär 12 gram - 16 gram och för socker 1 gram - 3 gram.

Näringsinformationen och ingredienserna nedan är för Birthday Cake Quest Protein Bar.

Quest Birthday Cake Protein Bar Nutrition

Quest Protein Bar Ingredienser

En sak att notera om Quest Protein Bars är att de inte är de mest "naturliga" produkterna på marknaden när det gäller ingredienser, men de klarar sig ganska bra. Nedan har vi inkluderat ingredienserna från födelsedagstårteproteinbaren.

  • Proteinblandning (mjölkproteinisolat, vassleproteinisolat)
  • Löslig majsfiber
  • Vatten
  • Erytritol
  • Mandlar
  • palmkärnolja
  • Naturliga smaker.
  • Innehåller mindre än 2% av följande: Natriumkaseinat, havssalt, gummi arabicum, spirulinaxtrakt (färg), rödkålsextrakt (färg), gurkmeikextrakt (färg), rädisaextrakt (färg), sukralos, solrosecitin.

Quest Protein Bar Pros

Enligt min mening finns det ett par proffs som följer med Quest Protein Bars. Först har de en anständig makroprofil och minimalt socker. Om du är på språng och behöver ett mellanmål som täcker 20 gram protein och håller ditt socker lågt, kan Quest vara ett bra alternativ. De har också ett högre fiberinnehåll, vilket kan vara fördelaktigt för mättnad.

För det andra tyckte jag att barerna smakade ganska bra ur en övergripande synvinkel. Varje bar har en solid konsistens och ytterligare bitar av smak, så texturälskare kommer att gilla dessa proteinstänger. Barerna gör ett ganska bra jobb med att få fram önskad smak, beviljade, vissa föll lite.

Fördelar med Quest Bars

För det tredje reser de bra och är lätt tillgängliga på flera platser. En sak Quest gör bra är att göra deras barer tillgängliga på flera platser, så om du är ute och reser finns det en god chans att du kan hitta din favoritbar vid ett snabbt pitstop.

Quest Protein Bar Nackdelar

Nackdelarna som följer med Quest Protein Bars kan vara lite subjektiva, men en sak jag märkte är att de ibland kan störa din mage. För vissa kan den högre halten fiber och sockeralkohol orsaka lite magbesvär, men det kommer att komma ner till personliga preferenser.

Dessutom, som de flesta proteinstänger (designade livsmedel), kan de ibland vara mycket dyra. Om du bor i ett mer urbant område kan du bli ombedd att betala 4 USD.00 för en bar, vilket enligt min mening är ganska dyrt.

Pris

När det gäller pris är Quest Protein Bars ganska konsekventa med vad du hittar över hela linjen för din standardproteinbar. Nedan har jag bifogat några grundläggande prisklasser för deras barer. Tänk på att utbudet varierar beroende på olika butiker och var du bor.

Quest Protein Bars Prisklass (varierar)
Individuell bar $ 2.50 - $ 4.00
Quest Protein Bar 4-pack $ 7.00 - $ 9.00
Quest Protein Bar 12-pack $ 20.00 - $ 25.00

Avslutar

Allt som allt, jag gillar Quest Protein Bars och staplarna jag försökte i den här recensionen. Under de senaste par åren har dessa varit min favorit när jag reser, så det var fantastiskt att testa alla (de flesta) smaker. Om du behöver en stapel med en anständig makroprofil och högre fiberinnehåll är Quest Protein Bars ett bra val. Beviljas, jag skulle vara uppmärksam på hur dessa barer påverkar matsmältningssystemet för att undvika magbesvär.

Om du är på språng och behöver ett snabbt, snabbt protein, kan det vara ett bra val att nå en Quest Protein Bar.

Quest Protein Bars

~ $ 2.50 per 8.8

Smak

8.5/10

Textur

9.1/10

Kalorier

8.8/10

Makronäringsämnen

9.0/10

Pris

8.4/10

Fördelar

  • Ganska välsmakande
  • Stor konsistens
  • Anständig makroprofil
  • Högre fiber

Nackdelar

  • Potentiellt magbesvär
  • Något dyr
Handla på Amazon

Ingen har kommenterat den här artikeln än.